lunes, 24 de octubre de 2011

Només falta una setmana


Dilluns vinent es tanca un procés molt estimulant en el qual hem pogut tenir contacte amb moltes persones que s’estan formant o s’han format en les tres disciplines que acollirà Eironeia Jove (teatre, música i dansa) i que han mostrat el seu interès per una iniciativa que no té model en el nostre país, però que és el fonament de la solidesa dels espectacles que es poden veure en altres llocs d’Europa, dels Estats Units, de Canadà i d’Argentina (tenim constància que s’està seguint el nostre blog des d’aquests països).


Ens han complagut especialment les consultes de persones joves que estan estudiant, que assumeixen responsablement la impossibilitat de participar en la primera convocatòria, però que ens demanen que el projecte tingui continuïtat. Ja els hem respost reafirmant la nostra convicció que el projecte tindrà molts anys de vida (els programes culturals demanen un temps lent).


Estem il·lusionats per començar la segona fase, durant la qual podrem conèixer tothom que ens hagi presentat la sol·licitud i amb cadascun d’ells farem el treball necessari per copsar totes les potencialitats. Per això, el procés també serà lent. Res a veure amb els “càstings” habituals on amb pocs minuts t’ho jugues tot. Eironeia entén l’art escènica com un diàleg entre els creadors. I el diàleg ha de donar-se des del començament.


Esperem els últims correus a eironeia@telefonica.net. A partir del 3 de novembre començarem a organitzar la segona fase. Mica en mica, el projecte serà de tots els que hi participin.

No hay comentarios: